Oddajanje nepremičnin

Za vas vodimo rezervacije, ki jih upravljamo s pomočjo Channel managerja. Komuniciramo z gosti in odgovarjamo na vsakodnevna vprašanja ter rešujemo težave s katerimi se gostje morebiti srečajo. 

Vodimo oglaševanje vaše nastanitve. S tem pridobimo večje število rezervacij tudi izven sezone in omogočimo gostom, da na enostaven način najdejo vse podatke o nastanitvi ter naše kontaktne podatke.

Redno se ukvarjamo s poslovno strategijo in postavljanjem cen nočitev, glede na zasedenost ter obdobje v letu (zmanjšamo vpliv sezonskosti). 

Urejamo prodajne kanale in skrbimo, da so rezervacije za proste dni odprte na vseh rezervacijskih portalih.

Namesto vas uredimo tudi prijavo in odjavo gosta. Pri nekaterih nastanitvah omogočimo brezkontaktno prijavo in odjavo gosta, torej uredimo brezkontaktni prevzem ključa in 24h dosegljivost za gostova vprašanja. Poleg tega, izvedemo tudi prijavo gosta na AJPES portal. 

Po koncu bivanja pa gostu izdamo in pošljemo ali izročimo račun.

Skrb za nepremičnino

Pred prihodom gosta in po vsaki rezervaciji organiziramo čiščenje nastanitve. V kolikor je vaša nastanitev prazna in želite zgolj vzdrževanje iz naše strani, vam na določeno obdobje organiziramo generalno čiščenje ter pred vašim prihodom uredimo in pripravimo prostor za bivanje.

Organizirano imamo tudi pranje perila za vsakega gosta.

V naši ponudbi bomo imeli posteljnino, brisače, hotelsko kozmetiko in še nekatere dodatke. Vse to boste lahko zasledili v prihodnjih mesecih na naši spletni strani.

Za potrebe oglaševanja in urejanje spletne strani, nudimo profesionalno fotografiranje ter video vsebino za vašo nastanitev. Vso to vsebino uredimo glede na ciljno skupino gostov, ki jih imamo pri vas.

Personalizirano uredimo in postavimo spletno stran samo za vašo nastanitev, s pomočjo katere bomo preusmerili goste, da bodo našli vaše / naše kontaktne podatke in rezervirali brez dodatne provizije, ki jo morajo plačati na spletnih rezervacijskih portalih.

Foto in video vsebina

Omogočamo tudi fotografiranje notranjosti in zunanjosti vaše nepremičnine. Prav tako fotografije uredimo in objavimo na spletu. Za vas naredimo tudi 360° posnetek notranjih prostorov, da se vaše stranke bolj enostavno in hitreje odločijo za rezevacijo pri vas. Prav tako uredimo video posnetek zunanjosti in notranjosti z namenom oglaševanja, tega tudi objavimo na spletu. Ponujamo pa tudi ostale možne oblike sodelovanja (dolgoročni marketing in sprotno urejanje ter osvežitev spletne vsebine), ki jih prilagodimo glede na vaše zahteve in želje. Spodaj so prikazane fotografije za primer, kako jih uredimo in na kakšen način slikamo notranjost nastanitve.

Poslovno svetovanje

Kako začeti z oddajanjem nepremičnine?

Z našo pomočjo lahko hitro dosežete nivo oddajanja nepremičnine, ki ga imajo večja turistična podjetja. Pomagali vam bomo zvišati prihodek in pridobiti dodatno znanje za olajšanje dela.

Seznanitev z zakonodajo

Predstavili vam bomo zakonodajo, ki se nanaša na ponudnike nastanitev in za vas izpolnili obrazce ter vse potrebne dokumente.

Oprema prostorov in kategorizacija

Svetovali vam bomo o primerni opremi nastanitve in izvedbi kategorizacije glede na opremo.

Stranke so nam hvaležne.

Potrebujete Pomoč?

Pogovorite se z nami in ponudili vam bomo odgovore na vsa vprašanja in morebitne rešitve težav, s katerimi se srečujete pri oddajanju nastanitve.